Gastenboek

Hi!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
33 berichten.
Tygo Tygo uit Almere schreef op 5 juli 2022 om 17:00
Uitstekende lesgeving! Duidelijke uitleg en goed inzicht op je persoonlijke zwakke punten. Bij deze rijschool leer je goed je valkuilen te verbeteren en de instructrice is met heel je hart te vertrouwen!
Dinand Dinand uit Almere schreef op 27 januari 2022 om 15:49
Hi Maureen, Ik wil u heel erg bedanken voor alle leerzame lessen. Naast de rijlessen heb ik als mens ook veel van u mogen leren, en daar ben ik zeer dankbaar voor. Alle leerzame rijlessen hebben me veel comfortabeler gemaakt in de auto. Ondanks alle moeite die ik tijdens de opleiding had, heeft u nooit opgegeven en altijd 100% voor mij ingezet. Thank u sooo much!! Liefs, Dinand.
Giorgio Giorgio uit Almere schreef op 19 januari 2022 om 10:39
Hey Maureen, Ik wil u als eerst bedanken voor de fijne lessen die ik van u gehad hebt. Ik heb in een korte tijd heel veel van u kunnen leren. Ook als persoon bent u een geweldig mens. Wij hebben in 20 uren het voor elkaar gekregen om in 1 keer te slagen. Wil jij op hoog niveau goed les,, dan raad ik Maureen Harrevelt aan ( Auto rijschool Jezuvis). Super bedankt Maureen!!!!
Allisson Allisson uit Almere schreef op 2 september 2021 om 13:45
Hey Mau, Dankjewel voor alles. Ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1x behaald dankzij jouw hulp, noodzakelijke adviezen en eye openers. Ook al was het soms moeizaam voor mij, heb ik het wel gehaald dankzij jouw hulp. Ik zal deze rijschool zeker aanraden bij een ieder, want Maureen tilt je boven het cbr niveau als geen ander.
Rosalee Rosalee uit Almere schreef op 6 augustus 2021 om 11:02
Ik heb erg genoten van de lessen samen en met een fantastisch resultaat namelijk me rijbewijs! Ik wil u bedanken, u heeft me les gegeven in de auto en in het leven! Met vriendelijke groet, Rosalee

Autorijschool Jezuvis biedt je een gedegen rijopleiding en daarbovenop een zeer scherpe prijs voor het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van updates ? Meld je aan voor de nieuwsbrief

©2022.Autorijschool Jezuvis . All Rights Reserved.

CBR rnr 4397A8 | KVK nr 39088713